Erbjudande

Compact Solutions skapar bostäder i Stockholm. Varje fastighet är unik och kräver sina särskilda förutsättningar för utveckling. Vi tillvaratar dessa förutsättningar och möjliggör en optimerad förädling av samtliga ytor. Ofta handlar det om yteffektiva och väldesignade student- och företagslägenheter.

Compact Solutions har noga utvalda samarbeten med aktörer inom arkitektur, byggnation, juridik och försäljning. Det är kunskaper som vi förmedlar till våra kunder, allt med målsättningen att maximera fastighetens värde.

Konsulttjänster med innovativa lösningar

Compact Solutions skapar nya bostäder av dolda tillgångar men även genom att optimera befintliga ytors nyttjandegrad. Vi kan nybildning av fastighet, 3-D fastighetsbildning, ombildning och konvertering.

Försäljning, konceptualisering och paketering

Med mångårig erfarenhet från mäklarbranschen, arkitektkontor och nyproduktion vet vi på Compact Solutions hur man som fastighetsägare optimerar värden, möter marknadens krav och kundernas önskemål. En kunskap vi förmedlar till våra kunder.

Inredning, funktion och design

Som Er konsult optimerar vi planlösningar, inredning och design med fokus på Compact living. Vi platsbygger kök och smarta förvaringslösningar, specialanpassade möbler och stilfulla inredningar. Compact Solutions samarbetar med marknadens bästa arkitekter, som genom oss ger sin unika bild av väldesignade kompakta bostäder.

Selander Ax

Drivet, klarsynt och visionärt. Arkitektduon Hans Ax och Urban Selander har etablerat sig som ett av de namnkunnigaste kontoren inom vindsinredningar och privata hem. Duon förenar en hög designambition med utgångspunkt i en pragmatisk grundsyn. Bland kontorets kunder märks inte minst företag inriktade på fastighetsförädling där den exklusiva bostaden står i fokus.

John Robert Nilsson

Välkända och internationellt uppmärksammande arkitekten John Robert Nilsson specialiserad på boende, konst och kultur. Projekten omfattar såväl privata lägenheter, exklusiva villor, sommarhus som bibliotek, konsthallar och gallerier. Mest känd är John Robert för Villa Överby, ett modernistiskt mästerverk i skärgården som vunnit flertalet designutmärkelser. Andra utmärkande projekt är Forum biblioteket i Nacka och Magasin 3 Stockholm Konsthall.